News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Vremea probabilă până în februarie 2013

Vremea probabilă până în februarie 2013Administrația Națională de Meteorologie a publicat o estimare meteo sezonieră, valabilă pentru intervalul decembrie 2012 - februarie 2013. Estimările sezoniere sunt realizate de Centrul european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading - Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate.

Decembrie 2012

Temperaturile medii lunare se vor situa, în general, în limite apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a regiunilor, exceptând Dobrogea, unde sunt posibile valori mai ridicate decât normele climatologice, precum și nordul Olteniei și Munteniei, unde temperaturile medii pot fi ușor mai coborâte decât aceste norme.
Cantitățile lunare de precipitații vor în general normale, iar local, în centrul, nord-estul și sud-estul teritoriului, sunt posibile valori ușor excedentare.

Ianuarie 2013

Temperaturile medii lunare vor înregistra valori termice apropiate de mediile climatologice în centrul și nordul țării, iar în restul teritoriului vor fi posibile temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei.
Cantitățile lunare de precipitații vor fi în general apropiate de media climatologică în majoritatea regiunilor țării.

Februarie 2013

Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice, exceptând sud-estul, sudul și vestul țării, unde local valorile termice vor fi ușor mai ridicate.
Cantitățile lunare de precipitații se vor situa în limite apropiate de valorile normale în cea mai mare parte a teritoriului, iar local, în nord-vestul și centrul țării, acestea se pot situa peste mediile multianuale.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu