News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Supraveghere video şi la simulările de examen

Supraveghere video şi la simulările de examen

Elevii de gimnaziu, dar şi cei din ultimul an de liceu vor susţine vineri prima simulare de examen la limba şi literatura română.Testarea va fi organizată la nivelul judeţului Dolj, iar pentru liceeni conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a prevăzut măsuri speciale. Directorii şcolilor au fost informaţi miercuri că examinarea trebuie să se desfăşoare sub supravegherea camerelor video. „Verificarea elevilor trebuie făcută în condiţii cât mai apropiate de cele ale examenului naţional“, a precizat inspectorul şcolar general adjunct, Nicuşor Cotescu. Totodată, subiectele vor fi elaborate la nivelul fiecărei comisii metodice, care va folosi ca model variantele…
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu