News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Candidaţii USL la Maglavit, Florea Voinea:”Am încercat şi voi încerca în continuare să ajut această zonă”

Candidaţii USL la Maglavit, Florea Voinea:”Am încercat şi voi încerca în continuare să ajut această zonă”

Florea Voinea, candidatul USL pe colegiul de Senat, rămas liber după ce Lia Olguţa Vasilescu a fost aleasă primar al Craiovei, spune că este oltean get-beget şi că nu s-a îndepărtat niciodată de judeţul în care s-a născut. „Sunt doljean, născut la Maglavit. Chiar dacă, de 30 de ani, muncesc în Bucureşti, nu i-am uitat niciodată pe oamenii de aici. Am fost deputat de Dolj între 2000 şi 2004, şi lumea îşi aduce aminte că atunci, pentru prima dată după Revoluţie, oamenii au ajuns la un nivel de trai decent. Am fost zece ani director la Antena1, iar acum sunt consilier al primului-ministru Victor Ponta. Legat de Filiaşi, pot să vă spun că de aici este originar unul dintre cei mai buni prieteni ai mei şi unul dintre cei mai buni medici din această ţară. Este vorba de Irinel Popescu, alături de care am încercat şi voi încerca în continuare să ajut această zonă”, a declarat Florea Voinea.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu