News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Peste 70 de şoferi amendaţi pentru viteză neregulamentară

Peste 70 de şoferi amendaţi pentru viteză neregulamentară

O amplă acţiune de prevenire a accidentelor de circulaţie s-a desfăşurat, în cursul zilei de vineri, la nivel naţional, din dispoziţia reprezentanţilor IGPR, vizate fiind, în primul rând, încălcările regimului legal de viteză pe drumurile naţionale. Astfel, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au ieşit în trafic, pe DN 65 şi DN 56, cu autospecialele dotate cu radare, iar pe parcursul activităţilor desfăşurate au fost constatate 99 de abateri de natură contravenţională, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de 21.210 lei, după cum au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. Nu mai puţin de 76 dintre sancţiuni au vizat depăşiri ale vitezei regulamentare. În plus, poliţiştii au reţinut şi 6 permise de conducere, 4 dintre ele pentru viteză excesivă, şi au retras un certificat de înmatriculare pentru neregulile descoperite.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu