News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Marius Cristinel Deca a depus jurământul de prefect

Marius Cristinel Deca a depus jurământul de prefect

Noul prefect al judeţului Dolj, Marius Cristinel Deca, a fost ieri învestit în funcţie, în cadrul unei ceremonii ţinute la Prefectura Dolj. La eveniment au participat fostul prefect Elena Costea, ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Mihai Voicu, secretarul de stat MAI, Mihai Fifor, şi subprefectul judeţului Dolj, Ionel Ciobotea. Marius Cristinel Deca a primit mandatul de la Elena Costea, care s-a declarat mulţumită de felul în care a colaborat cu echipa din care a făcut parte. După depunerea jurământului, actualul prefect şi-a făcut un scurt portret, care implică „punctualitate, organizare şi seriozitate“. 
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu