News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Distribuitorii de filme on-line, în vizorul poliţiei

Distribuitorii de filme on-line, în vizorul poliţiei

Războiul dintre voyo.ro şi site-urile care distribuie filme gratuit continuă şi cu implicarea Poliţiei Române, care a început cercetările în acest caz, la sesizarea CNA, în timp ce vplay.ro şi celelalte 41 de site-uri de pe „lista neagră“ îşi găsesc tot mai mulţi apărători Direcţia de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, a confirmat că a început ieri cercetările în cazul site-urilor care distribuie filme şi seriale gratis în România. Totul a început de la o sesizare făcută săptămâna trecută de Pro TV către Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA)
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu