News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Incendiu la o hală de zahăr din Podari. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă pentru a stinge focul

Incendiu la o hală de zahăr din Podari. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă pentru a stinge focul


Muncitorii care lucrau la hala de zahăr din Podari au sunat la pompieri în momentul în care au văzut flăcări.
Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale pentru a putea stinge incendiul „Iniţial, oamenii noştri au încercat să stingă focul cu extinctoarele, dar pentru că este o distanţă mare de la palier la tavan am avut nveoie de ajutorul pompierilor. Am întrerupt procesul de produţie", a declarat directorul tehnic al fabricii de zahăr, Ion Catană. „Focul a fost stins în aproximativ două ore. Din fericire nu au existat victime. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri la acoperişul unei hale. Nu au fost înregistrate victime", a declarat colonel Marin Constantin Florea, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu