News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ţigări și sticle cu alcool descoperite ascunse sub cutii cu prăjituri, la P.T.F. Calafat

Ţigări și sticle cu alcool descoperite ascunse sub cutii cu prăjituri, la P.T.F. CalafatPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în interiorul unui microbuz, ascunse sub cutii cu prăjituri, 2.600 pachete cu țigări și 66 sticle cu alcool, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

Ieri dimineață, la ora 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul bulgar S.S., în vârstă de 43 de ani. Acesta transporta produse alimentare din Bulgaria pentru o firmă din Germania.


Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă al microbuzului, ascunse sub unele cutii cu prăjituri, cantitatea de 2.600 pachete cu țigări și 66 sticle cu alcool, toate produsele având aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria.

La cercetări, şoferul microbuzului a declarat faptul că a cumpărat țigările și alcoolul din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Întreaga cantitate de bunuri, a cărei valoare pe piață se ridică la suma totală de 7.452 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reținut  cantitatea de țigări și alcool, aplicându-i persoanei în cauză o amendă contravențională în valoare de 20.000 lei.


sursa / politiadefrontiera.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu