Ţigări și sticle cu alcool descoperite ascunse sub cutii cu prăjituri, la P.T.F. CalafatPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în interiorul unui microbuz, ascunse sub cutii cu prăjituri, 2.600 pachete cu țigări și 66 sticle cu alcool, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

Ieri dimineață, la ora 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul bulgar S.S., în vârstă de 43 de ani. Acesta transporta produse alimentare din Bulgaria pentru o firmă din Germania.


Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă al microbuzului, ascunse sub unele cutii cu prăjituri, cantitatea de 2.600 pachete cu țigări și 66 sticle cu alcool, toate produsele având aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria.

La cercetări, şoferul microbuzului a declarat faptul că a cumpărat țigările și alcoolul din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc.

Întreaga cantitate de bunuri, a cărei valoare pe piață se ridică la suma totală de 7.452 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au sesizat Autoritatea Vamală, care a reținut  cantitatea de țigări și alcool, aplicându-i persoanei în cauză o amendă contravențională în valoare de 20.000 lei.


sursa / politiadefrontiera.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.