News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

ULTIMA ORĂ - Gheorghe Radu din Calafat, este muncitorul căzut în Dunăre

ULTIMA ORĂ - Gheorghe Radu din Calafat, este muncitorul căzut în Dunăre

Un muncitor al firmei care se ocupă de construcţia podului Calafat – Vidin a căzut aseară de pe o barjă, în Dunăre.Autorităţile nu au dezvăluit numele său, atunci când au anunţat incidentul. Din ultimele informaţii primite de la cititorii noştrii care au văzut  articolul precedent, am fost anunţaţi că persoana căzută în Dunăre se numeşte GHEORGHE RADU, prietenii îi spun LUCI , este marinar, are 43 de ani şi este din Calafat. Mulţumim pe această cale cititorului nostru care ne-a precizat cine este persoana care a avut acel accident nefericit ! Pe această cale transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate !
Sursa:http://calafatlive.blogspot.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu