News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un muncitor roman a căzut în Dunăre şi este de negăsit. Bărbatul lucra pe şantierul podului Calafat-Vidin

Un muncitor roman a căzut în Dunăre şi este de negăsit. Bărbatul lucra pe şantierul podului Calafat-Vidin


CALAFAT. Un muncitor al firmei care se ocupă de construcţia podului Calafat – Vidin a căzut aseară de pe o barjă, în Dunăre. Incidentul s-a petrecut în jurul 22.00, iar autorităţile române  şi cele bulgare urmează să stabilească cine ar competenţă de cercetare a evenimentului, întrucât este vorba despre un cetăţean român, un bărbat de 43 de ani din Calafat, care însă a căzut în apele teritoriale ale Bulgariei.
Un angajat al firmei care se ocupă de construcţia podului peste Dunăre Calafat – Vidin a căzut, aseară, în Dunăre, în timp ce încerca să descarce nişte materiale de pe o barjă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 22.00,  muncitorul fiind dat dispărut. Bărbatul, care are 43 de ani şi este din Calafat, din primele date, a căzut în apele teritoriale bulgăreşti, astfel că urmează să se stabilească dacă incidentul va fi cercetat de autorităţile române sau cele din ţara vecină.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu