News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un veteran de război din Siliştea Crucii împlineşte 100 de ani

Un veteran de război din Siliştea Crucii împlineşte 100 de ani

Un bătrân din comuna doljeană Siliştea Crucii va putea spune, de astăzi, că „a bătut suta”. Dumitru Drăguţ împlineşte un secol de viaţă şi va fi sărbătorit nu numai de familie, ci şi de autorităţile locale. Pentru a-l aniversa aşa cum se cuvine pe centenar, reprezentanţii Primăriei au pregătit un moment special care începe la ora 11.00, la Căminul Cultural din localitate. Cu această ocazie, Dumitru Drăguţ, veteran de război, va primi titlul de Cetăţean de Onoare al comunei Siliştea Crucii, iar bătrânul va planta un stejar în faţa Primăriei. Evenimentul de astăzi se va încheia cu un program artistic susţinut de elevii claselor a V-a şi a VIII-a de la Şcoala Gimnazială Siliştea Crucii.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu