News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

VIDEO-Mihai Voicu, candidatul USL pe Colegiul 7 Calafat a furat startul în campanie. Vezi ce a făcut vicepreşedintele PNL!

VIDEO-Mihai Voicu, candidatul USL pe Colegiul 7 Calafat a furat startul în campanie. Vezi ce a făcut vicepreşedintele PNL!


Mihai Voicu, candidatul USL pe Colegiul 7 Calafat pentru Camera Deputaţilor, şi-a început deja campania electorală. Vicepreşedintele PNL a amplast în această dimineaţă un banner electoral pe un bloc din Calafat.

Startul legal al campaniei are loc vineri 00.00, însă Voicu a ignorat prevederile legale şi şi-a făcut un cadou chiar de ziua lui. A pus un banner mare pe care scrie „Votaţi candidaţii USL!“ .Amenzile pentru nerespectarea prevederilor legii nr.  25/2008 sunt cuprinse intre 1.000 si 2.500 lei. 

Mihai Voiucu,candidatul USL pentru Camera Deputaţilor apare pe banner împreună cu primarul din Calafat, Mircea Guţă şi senatorul Mario Ovidiu Oprea „Noi nu am primit nicio sesziare cu privire la faptul că a fost încălcată legea electorală“, a spus Daneil Otovescu, preşedintele Biroului Electoral Judeţean Dolj.

VIDEO 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu