News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Valeriu Zgonea şi Mircea Geoană îşi lansează candidaturile la Segarcea

Valeriu Zgonea şi Mircea Geoană îşi lansează candidaturile la Segarcea


Astăzi, 10 noiembrie 2012, la ora 16, în oraşul Segarcea, deputatul Valeriu Zgonea şi senatorul Mircea Geoană, candidaţii USL pentru Parlamentul României în Colegiul Segarcea – Valea Dunării, îşi lansează candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a.c.. Din acelaşi loc şi în aceeaşi echipă, Valeriu Zgonea şi Mircea Geoană porneau bătălia politică şi în urmă cu 4 ani, o bătălie încheiată cu o victorie categorică. Actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este deputat al doljenilor de 12 ani şi consideră că în politică fiecare zi este un nou început, pentru a construi viitorul pe care oamenii şi-l doresc.

„Îmi doresc o campanie curată, o dezbatere sinceră şi serioasă pe idei şi proiecte. Miza acestor alegeri este uriaşă, pentru că trebuie să avem, şi după 9 decembrie, un guvern performant şi corect cu românii. Primul lucru pe care vreau să-l spun oamenilor este că România se află pe drumul cel bun. Milioane de români sunt alături de noi, cu aspiraţiile noastre, cu Guvernul nostru, cu aleşii noştri locali şi cu proiectul nostru pentru România. Este timpul să mergem înainte cu fruntea sus. Din toată această bătălie politică învingători trebuie să fie românii!”, a declarat Valeriu Zgonea, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul uninominal nr.9 Dolj.

Valeriu Zgonea şi Mircea Geoană le vor prezenta cetăţenilor Programul „România Puternică”, prin care USL propune un proiect bazat pe dezvoltare economică şi coeziune socială, precum şi strategia de dezvoltare pentru Colegiul Segarcea – Valea Dunării. Acţiunea se va încheia cu un spectacol folcloric.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu