News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

USL Dolj ocupă primul loc pe buletinul de vot

USL Dolj ocupă primul loc pe buletinul de vot


Ieri, Biroul Electoral Judeţean Dolj (BEJ) a fost completată cu reprezentanţii formaţiunilor politice. Nouă locuri au avut la dispoziţie partidele în judeţul Dolj, dar au fost completate decât şapte. În prima zi de campanie elctorală s-a tras la sorţi şi ordinea candidaţilor pe buletinele de vot pentru alegerile din 9 decembrie. Ca şi la locale, USL va ocupa primul loc. 
Judecătorul Daniel Otovescu este preşedintele, Gabriela Alexandoiu – locţiitor şi Silviu Vişan – membru. Camelia Răduică este reprezentanta Autorităţii Electorale Permanente. Acum, pentru că a fost completat, Biroul Electoral Judeţean va funcţiona pe întreaga perioada a alegerilor parlamentare cu 11 membri. Din partea partidelor au intrat în BEJ : Maria Mărgăritescu – UDMR, Florin Bonciog – USL, Cosmin Roşulescu – ARD, Mihai Predescu – PRM, Emilia Bitoleanu – PPDD, Dragoş Dobre Mazilu – PER şi Andreea Popescu – Asociaţia Macedonenilor.

Tot vineri, la ora 13.00, membrii BEJ Dolj au tras la sorţi ordinea candidaţilor pe buletinele de vot pentru alegerile din 9 decembrie. Conform legislaţiei electorale, în primul rând este stabilită ordinea pe listă a partidelor parlamentare, respectiv USL, ARD şi UDMR, apoi cele neparlamentare, după care se stabileşte ordinea candidaţilor înscrişi de asociaţiile minorităţilor naţionale, care figurează însă numai pe buletinele de vot pentru Camera Deputaţilor, nu şi la Senat. În urma tragerii la sorţi, USL va ocupa pe buletinele de vot primul loc, pe locul doi va fi UDMR, pe trei ARD, pe patru PER, pe cinci PRM şi abia pe şase PP-DD.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu