News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

58 de cazuri de asistenţă medicală de urgenţă

58 de cazuri de asistenţă medicală de urgenţă

Echipajele de intervenţie din cadrul ISU au fost solicitate, în ultimele 4 zile, să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 58 de cazuri şi pentru stingerea a 2 incendii.
Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Rast.  Din cauza unui rest de ţigară aruncat la întâmplare de către persoane necunoscute, au ars un adăpost de animale confecţionat din scândură, acoperişul acestuia pe o suprafaţă de aproximativ 50 m² şi aproximativ 4000 kg plante furajere (lucernă).  Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu două autospeciale  de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un modul de birouri format din 6 încăperi, aparţinând unei societăţi comerciale, în municipiul Calafat str. Traian. Ajunse la faţa locului, echipajele de pompieri au constatat că incendiul se manifesta cu flacără la întreg modulul, existând pericolul propagării incendiului la modulele învecinate.Din cauza unui scurtcircuit electric, au ars modul în totalitate, calculatoare, birouri, sisteme aer condiţionat şi actele contabile ale firmei.

Servicul Mobil de Ugenţă, Reanimare şi Descarcerare, a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează: Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 9 intervenţii,  Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 2 intervenţii, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 15 intervenţii, Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 7 intervenţii, Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 9 intervenţii, Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 12 intervenţii, Garda Intervenţie Bechet (E.P.A.) – 4 intervenţii.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu