Latest

latest

ANM: Temperaturi până la -6 grade Celsius

marți, 4 decembrie 2012

/ by Calafat News

Valorile termice maxime vor scădea în perioada următoare până la -6 grade Celsius, mai ales în zona montană, în timp ce precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare sunt prognozate până în 6 decembrie, dar şi după data de 8 decembrie, arată prognoza întocmită de Administraţia Naţională de Meteorologie /ANM/ pentru intervalul 3-16 decembrie 2012.
În Oltenia, temperatura aerului va fi în scădere uşoară şi treptată, la începutul intervalului analizat media fiind de 4-6 grade Celsius, iar după data de 14 decembrie se vor apropia de zero grade. Temperaturile minime vor coborî sub pragul îngheţului încă de la începutul intervalului şi vor fi, în medie, între -5 şi -3 grade Celsius. În data de 5 decembrie vor fi precipitaţii mixte, iar după data de 8 decembrie temporar vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Prognoza ANM, valabilă pentru perioada 3-16 decembrie 2012, are la bază datele provenite de la Centrul european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) din Reading, Anglia.

Sursa: AGERPRES
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!