ANM: Temperaturi până la -6 grade Celsius

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Valorile termice maxime vor scădea în perioada următoare până la -6 grade Celsius, mai ales în zona montană, în timp ce precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare sunt prognozate până în 6 decembrie, dar şi după data de 8 decembrie, arată prognoza întocmită de Administraţia Naţională de Meteorologie /ANM/ pentru intervalul 3-16 decembrie 2012.
În Oltenia, temperatura aerului va fi în scădere uşoară şi treptată, la începutul intervalului analizat media fiind de 4-6 grade Celsius, iar după data de 14 decembrie se vor apropia de zero grade. Temperaturile minime vor coborî sub pragul îngheţului încă de la începutul intervalului şi vor fi, în medie, între -5 şi -3 grade Celsius. În data de 5 decembrie vor fi precipitaţii mixte, iar după data de 8 decembrie temporar vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Prognoza ANM, valabilă pentru perioada 3-16 decembrie 2012, are la bază datele provenite de la Centrul european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) din Reading, Anglia.

Sursa: AGERPRES

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.