News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Elevii au intrat în vacanţa de iarnă

Elevii au intrat în vacanţa de iarnă

Preşcolarii şi elevii au intrat în vacanţa de iarnă, care a adus tototadă şi finalizarea primului semestru al acestui an şcolar. Conform calendarului emis de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, cursurile vor fi reluate luni, 14 ianuarie. Cel de al doilea semestru va avea 22 de săptămâni de şcoală şi o singură săptămână de vacanţă de primăvară în perioada 6-14 aprilie. De altfel, în intervalul 1-5 aprilie  2013, elevii nu vor avea cursuri, dar vor participa la activităţi extraşcolare, în cadrul programului numit „Să ştii mai multe, să fii mai bun!“.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu