News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Reprezentanţii Baroului Vidin au fost primiţi la Consiliul Judeţean Dolj

Reprezentanţii Baroului Vidin au fost primiţi la Consiliul Judeţean Dolj

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, s-a întâlnit, ieri după-amiază, cu o delegaţie de avocaţi ai Baroului Vidin, sosită la Craiova în urma invitaţiei pe care a făcut-o Baroul Dolj, cu care a semnat un protocol de colaborare instituţională. Întâlnirea a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Dolj.
Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat că legăturile dintre România şi Bulgaria s-au întărit foarte mult, în ultimii ani, Podul de peste Dunăre, dintre Calafat şi Vidin, ajutând şi mai mult la consolidarea acestor relaţii. „Ne face mare plăcere să primim o astfel de delegaţie a Baroului Vidin, mai ales că avem o relaţie mai specială cu Baroul Dolj. Aşa cum se spune prietenii prietenilor noştri sunt şi prietenii noştri, iar din acest moment dumneavoastră sunteţi şi prietenii noştri. În aceşti ultimi ani, noi a trebuit să ne redescoperim unii pe alţii. Am constatat că, odată cu întărirea relaţiilor de prietenie dintre cele două popoare şi de când am început să avem schimburi şi să ne cunoaştem mai bine unii pe alţii, avem foarte multe lucruri în comun. Vă spun acest lucru şi din perspectiva unui judeţ mare care, probabil, a absorbit cel mai bine fondurile europene din România. Chiar în urmă cu câteva săptămâni am inaugurat un drum în judeţul Dolj pe care l-am realizat pe un proiect european de colaborare transfrontalieră cu municipiul Mizia, din Bulgaria.,.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu