News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Medicul ginecolog de la Calafat acuzat de luare de mită, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Medicul ginecolog de la Calafat acuzat de luare de mită, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare


Medicul ginecolog din Calafat acuzat că făcea avorturi, însă nu trecea nimic în registru a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Khalil Haney a fost condamnat pe data de 14 decembrie la doi ani de închisoare pentru săvîrșirea infracțiunii de luare de mită. Doctorul ginecolog din Calafat a fost acuzat de mai multe paciente că făcea avorturi ''ascunse''.

Medicul ginecolog a fost reclamat la DNA de o pacientă, iar imediat un polițist sub acoperire a intrat pe fir și a mers să discute cu acesta. Omul legii i-a spus că este gata să dea o sumă de bani pentru a-i face o întrerupre de sarcină amantei, însă totul să fie discret. Khalil Haney a fost de acord și a cerut 500 de lei.

Doctorul a fost prins în flagrant în timp ce primea banii. În fașa anchetatorilor a declarat căccei 500 de lei au fost primiţi cu titlu personal şi nu pentru o întrerupere de sarcină. Sentința dată ieri de Tribunalul Dolj nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Khalil Haney a declarat în fața instanței că este nevinovat, iar totul nu a fost decât o înscenare pusă la cale de un alt coleg.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu