News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ministrul Educaţiei, despre BAC: NU se va modifica, dar e bine să avem un examen diferenţiat

Ministrul Educaţiei, despre BAC: NU se va modifica, dar e bine să avem un examen diferenţiat


Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat, la Realitatea TV, că examenul de Bacalaureat propriu zis nu va suferi nicio modificare în vara anului 2013. În ceea ce priveşte bacalaureatul profesional, ministrul a precizat că este bine "să vorbim despre un bacalaureat diferenţiat", dar că ministerul aşteaptă o decizie a Parlamentului în acest sens.

"Bacalaureatul nu se va schimba pentru vara acestui an. Tot ceea ce a fist anul trecut, de la structura examenului, la modul în care s-a desfăşurat, la camerele de supraveghere, totul va fi acolo. Dacă vorbim despre bacalaureatul profesionat, acesta este un subiect care ar urma să fie clarificat de o lege, un act normativ, care se află în Parlament. Ministerul aşteaptă să afle decizia Parlamentului, care, însă, nu va modifica examenul", a declarat ministrul la Realitatea TV.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu