News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Poliţiştii de frontieră de la Calafat au confiscat 10.000 de petarde care urmau să fie introduse ilegal în ţară

Poliţiştii de frontieră de la Calafat au confiscat 10.000 de petarde care urmau să fie introduse ilegal în ţară


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, ieri, într-un autoturism, mai multe obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice, pe care un gorjean intenţiona să le introducă ilegal în ţară. Oamenii legii i-au confiscat 10.000 de petarde şi i-au întocmit dosar penal.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, ieri după-amiază, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat au organizat, pe sensul de intrare în ţară, acţiuni specifice pe linia combaterii contrabandei cu armament, muniţii şi explozivi. Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra unui autoturism marca Dacia, au fost depistate 6 cutii de carton, în care se aflau un număr de 10.000 pocnitori, marca PIRAT. Bunurile aparţineau cetăţeanului român Adrian A., în vârstă de 36 ani, cu domiciliul în municipiul Tîrgu Jiu şi urmau să fie introduse ilegal în ţară.

“Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de aproximativ 10.000 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului materialelor explozive şi contrabandă calificată”, a declarat inspector Ionuţ Gheonea, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu