News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şoferii, testaţi cu etilotestul de sărbători

Şoferii, testaţi cu etilotestul de sărbători


Poliţiştii structurilor de poliţie rutieră din cadrul IPJ Dolj au organizat în aceste zile libere mai multe activităţi preventive, axate îndeosebi pe temperarea conducătorilor auto ce fac exces de viteză, dar şi pentru depistarea conducătorilor auto ce conduc autovehiculele pe drumurile publice în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în perioada 22-25 decembrie a.c. au fost oprite pentru control pe raza judeţului 1.250 de autovehicule şi au fost testaţi cu etilotestul 156 de conducători auto, poliţiştii constatând 215 abateri de natură contravenţională, pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare totală de 25.960 lei. Au fost reţinute 6 permise de conducere şi două certificate de înmatriculare. Totodată, au fost constatate 9 infracţiuni la regimul circulaţiei, constând în conducerea autovehiculelor pe drumurile publice de şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Unul dintre cei care s-au ales cu dosare penale pe parcursul acestor activităţi a fost şi Costel Nicolae, de 39 de ani, din comuna Valea Stanciului, depistat sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, de lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Segarcea, în timp ce conducea un autoturism Citroen cu numere provizorii expirate din data de 19 decembrie a.c., fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie şi având o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu