News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean Bulgar,depistat cu permis de conducere fals la PTF Calafat

Cetăţean Bulgar,depistat cu permis de conducere fals la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, aseară, în zona de competenţă o persoană de sex masculin care conducea un autoturism marca Ford având permisul de conducere fals.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, aseară, la ora 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Vasilev V., în vârstă de 47 ani, care conducea un autoturism marca Ford, cu numere de înmatriculare bulgăreşti.

Cu ocazia controlului documentelor poliţiştii de frontieră au constatat că permisul de conducere prezentat este fals. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu