News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

MIRCEA GUTA "LA CALAFAT NU VOR CRESTE IMPOZITELE "

MIRCEA GUTA "LA CALAFAT NU VOR CRESTE IMPOZITELE "


AZI LA ORA 12 VA AVEA LOC O SEDINTA A CONSILIULUI LOCAL CARE VA ADOPTA MASURILE NECESARE PENTRU A NU INDEXA IMPOZITELE LA CALAFAT . ACEASTA PROCEDURA ESTE MODALITATEA LEGALA PRIN CARE SE BLOCHEAZA APLICAREA INDEXARII DE 16% . PENTRU LAMURIRI AM DISCUTAT CU PRIMARUL MIRCEA GUTA CARE NE-A DECLARAT " ATAT TIMP CAT VOM AVEA O PORTITA LEGALA PRIN CARE PUTEM BLOCA MARIREA IMPOZITELOR O VOM FOLOSI . IMPOZITELE NU VOR CRESTE LA CALAFAT PENTRU CA MARIREA IMPOZITELOR ESTE O SOLUTIE CONTRAPRODUCTIVA PENTRU COMUNITATEA NOASTRA SI ASA EXTREM DE AFECTATA DE CRIZA FINANCIARA . CHIAR DACA AM AJUNGE IN SITUATIA DE A NU PUTEA PLATI SALARIILE LA PRIMARIE TOT AS FI IMPOTRIVA CRESTERII TAXELOR SI IMPOZITELOR LOCALE . "
Sursa:ziaruldecalafat.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu