News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un bărbat a murit într-un incendiu la Desa

Un bărbat a murit într-un incendiu la Desa


Un bărbat de 62 de ani din comuna doljeană Desa a decedat într-un incendiu produs la o locuinţă, anunţă într-un comunicat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj. Detaşamentul Pompieri Calafat s-a deplasat cu o autospecială pentru stingerea incendiului produs la o locuinţă situată pe str. Podul lui Grigore, aparţinând lui Ilie B din Desa. Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul era lichidat de către fiul proprietarului, iar în interiorul încăperii a fost găsit proprietarul Ilie B. de 62 ani, decedat. Potrivit pompierilor, din cauza fumatului în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător, au ars un pat, o masă şi materiale textile.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a mai intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Craiova, str. Teleajenului, la un autoturism, aparţinând lui Cristian P.
Ajuns la faţa locului, echiapajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta la compartimentul motor, cu posibilitatea de propagare la întregul autoturism. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu