News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tată şi fiu cercetaţi penal după ce au fost prinşi deţinând ilegal o armă cu aer comprimat

Tată şi fiu cercetaţi penal după ce au fost prinşi deţinând ilegal o armă cu aer comprimat


Doi bărbaţi din Calafat, tată şi fiu, s-au ales cu dosare penale după ce, la locuinţa comună, poliţiştii au descoperit, ieri, o puşcă cu aer comprimat deţinută ilegal şi muniţia aferentă.

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Calafat au organizat, ieri, o acţiune pe linia verificării depistării persoanelor care deţin arme letale şi neletale fără drept. În urma cercetărilor efectuate şi a informaţiilor obţinute, poliţiştii au găsit la locuinţa comună a lui Constantin Pârvu, de 43 de ani şi Emil Pârvu, de 69 de ani, din satul Golenţi, Calafat, o puşcă cu aer comprimat din categoria armelor neletale supuse autorizării, precum şi un număr de 48 diaboluri ca şi muniţie aferentă.

“Atât arma cât şi muniţia aferentă au fost ridicate pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de armă neletală supusă autorizării, conform prevederilor Legii 295/2004”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, comisar şef Adrian Căpraru.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu