News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

CEZ a şters informaţiile despre certificatele verzi de pe site

CEZ a şters informaţiile despre certificatele verzi de pe site

În urma scandalului declanşat de metodologia de calcul pentru preţul unitar al Certificatelor Verzi (CV), compania CEZ şi-a suspendat pagina de internet care detalia aceste informaţii. La secţiunea "NOU! Certificate verzi" de pe prima pagină apare acum menţiunea "Page under construction" (foto). Clienţii CEZ care primesc în această perioadă facturile la energie electrică sunt privaţi astfel de informaţii esenţiale privind calculul certificatelor verzi pe care trebuie să le plătească. Precizăm că metodologia de calcul a CV este detaliată şi poate fi consultată pe site-ul GdS, în articolul "CEZ şi-a păcălit clienţii cu milioane de euro". Tot aici cei interesaţi pot găsi şi precizările Agenţiei Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) în legătură cu metodologia de calcul a certificatelor verzi.

Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu