CEZ a şters informaţiile despre certificatele verzi de pe site

În urma scandalului declanşat de metodologia de calcul pentru preţul unitar al Certificatelor Verzi (CV), compania CEZ şi-a suspendat pagina de internet care detalia aceste informaţii. La secţiunea "NOU! Certificate verzi" de pe prima pagină apare acum menţiunea "Page under construction" (foto). Clienţii CEZ care primesc în această perioadă facturile la energie electrică sunt privaţi astfel de informaţii esenţiale privind calculul certificatelor verzi pe care trebuie să le plătească. Precizăm că metodologia de calcul a CV este detaliată şi poate fi consultată pe site-ul GdS, în articolul "CEZ şi-a păcălit clienţii cu milioane de euro". Tot aici cei interesaţi pot găsi şi precizările Agenţiei Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) în legătură cu metodologia de calcul a certificatelor verzi.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.