News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Peste 1.800 pachete "Plugarul", descoperite în maşina unei bucureştence

Peste 1.800 pachete "Plugarul", descoperite în maşina unei bucureştence

Ilona Ştefan, în vârstă de 31 ani, din Bucureşti, a fost oprită în trafic, pe DN 56, pe raza localităţii Radovan. Poliţiştii au efectuat şi un control în maşina acesteia şi au descoperit 1.881 pachete ţigări cu timbru fiscal aplicat de autorităţile din Republica Moldova, însumând un număr de 37.620 ţigarete, în valoare de 18.810 lei. „Pachetele de ţigări au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele celei în cauză poliţişti din cadrul Poliţiei Băileşti au întocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu