News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Noua arenă a Craiovei, o adevărată bijuterie

Noua arenă a Craiovei, o adevărată bijuterie


«Ediţie Specială» a intrat în posesia temei de proiectare cu privire la noul stadion care se va construi pe locul actualului “Ion Oblemenco”. Deşi, iniţial, se preconizase o arenă de 32 de mii de locuri, în ultima clipă primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, s-a răzgândit şi a propus ca arena să aibă 38 de mii de locuri!!!

Proiectul este unul grandios şi, din punct de vedere arhitectural, va imita una dintre operele marelui sculptor Constantin Brâncuşi.

Investiţia va ajunge la circa 100 de milioane de euro, iar fondurile provin de la Uniunea Europeană, în procent de 98, municipalitatea având o contribuţie de numai doi la sută. În cadrul acestui proiect se mai regăsesc o sală de gimnastică şi două terenuri de  antrenament, dintre care unul cu 5.000 de locuri. De asemenea, va fi construită în cadrul complexului, în jurul terenului de antrenament, şi o pistă de atletism. Se anticipează că lucrările vor începe în toamna acestui an, cel mai târziu în primăvara anului viitor.


Click aici pentru a vedea tema de proiectare a noii arene din Craiova

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu