News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Minor cercetat pentru furt din magazin

Minor cercetat pentru furt din magazin


În cursul zilei de marţi, 5 februarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de către lucrători din cadrul Secţie 9 Poliţie Rurală Cetate a fost identificat C.S.,  de 15 ani, din comuna Unirea, Dolj, despre care s-a stabilit că, în noaptea de 03/04.02.2013, a pătruns în incinta unui magazin din localitate şi a sustras ţigări, dulciuri, obiecte de uz casnic, sanitare în valoare de 1.000 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Făptuitorul urmează a fi expertizat de către specialişti din cadrul I.M.L. Craiova şi în funcţie de concluzia acestora se va propune soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecoria Calafat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu