Lansare oficială a Strategiei de dezvoltare durabilă a GAL

Joi, 14 martie, începând cu ora 10.00, va avea loc lansarea oficială a Strategiei de dezvoltare durabilă a GAL ( Grupul de Acţiune Locală) „Calafat” şi a Apelului pentru depunerea de proiecte – sesiune continuă – pe Măsurile 12,123,312,313, 322 şi 421. Evenimentul se va desfăşura în sala de Consiliu local al municipiului Calafat ( Casa de Cultură). Viziunea GAL „Calafat” este de a devei, o organizaţie competitivă, capabilă să mobilizeze potenţialul microregiunii „Calafat” şi să gestioneze competent resursele disponibile în vederea susşinerii şi dezvoltării în mod echilibrat a comunităţilor locale din teritoriul său, pe baza parteneriatului dintre administraţia publică locală, sectorul civil/social şi mediul de afaceri, respectiv să contribuie decisiv la îmbunătăţirea nivelului de trai al populaţiei din zona vizată.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.