Polițiștii la vânătoare de ilegalități. Barurile și discotecile din Dolj au fost verificate la sânge


Oamenii legii au verificat 41 de discoteci, 137 de baruri și au legitimat 815 persoabe, dintre care au fost controlate sumar de arme albe.

Poliţiştii au depistat și  76 minori fără supraveghere, dintre care TREI au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, iar 63 minori au fost încredinţaţi familiei, iar 25 părinţi au fost amendați pentru nesupravegherea  acestora. ‘’În urma acțiunii au fost aplicate 179 de amenzi în valoare de 31.325 de lei. Au fost reținute în vederea suspendării și cinci permise de conducere’’,a  spus Amelia Căprărin

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.