News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Polițiștii la vânătoare de ilegalități. Barurile și discotecile din Dolj au fost verificate la sânge

Polițiștii la vânătoare de ilegalități. Barurile și discotecile din Dolj au fost verificate la sânge


Oamenii legii au verificat 41 de discoteci, 137 de baruri și au legitimat 815 persoabe, dintre care au fost controlate sumar de arme albe.

Poliţiştii au depistat și  76 minori fără supraveghere, dintre care TREI au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, iar 63 minori au fost încredinţaţi familiei, iar 25 părinţi au fost amendați pentru nesupravegherea  acestora. ‘’În urma acțiunii au fost aplicate 179 de amenzi în valoare de 31.325 de lei. Au fost reținute în vederea suspendării și cinci permise de conducere’’,a  spus Amelia Căprărin
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu