Primarii doljeni, atenționați cu privire la deschiderea podului de la Calafat

Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj, a vorbit marți 11 iunie, î cadrul ședinței colegiului prefectural, despre inaugurarea podului peste Dunăre de la Calafat, inaugurare stabilită pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Președintele Consiliului Județean Dolj, a afirmat că inaugurarea Podului de peste Dunăre dintre Calafat și Vidin va permite stabilirea unor noi conexiuni între Bulgaria și România, care vor crea premisele dezvoltării economice a județului. „Avem în față o săptămână foarte importantă, pentru că, pe data de 14 iunie, inaugurăm Podul de la Calafat. Poate nu simțim ce eveniment important se petrece în viața noastră, a județului Dolj, însă am siguranța că este unul dintre momentele care au o însemnătate deosebită, pentru că o investiție așa de mare nu s-a mai realizat în zona noastră de foarte mult timp.  De unde vin banii, cine a realizat lucrările de construcție ale podului sau ce a făcut partea română nu le mai punem la socoteală, pentru că ceea ce contează este ceea ce se rămâne după ce tragem linie și important este că această mare investiție este pusă acum în valoare. Am certitudinea că aceste conexiuni care se fac între cele două țări, Bulgaria și România, după construcția podului, vor schimba viața multor oameni din zona adiacentă podului, dar și județului Dolj, care va avea de acum o altă dezvoltare economică. Odată cu acest pod se va crea și o presiune foarte mare care se va pune pe infrastructura de mișcare a județului Dolj. În acest fel vom avea drumuri asfaltate, vom constata că poate vom avea nevoie de alte drumuri pe care va trebui să le facem. Totodată, ajunși la Craiova vom constata că avem nevoie de alte investiții mai mari și mă refer în special la ocolitoarea de sud a Craiovei și la Autostrada Pitești-Craiova, un proiect care din acest moment nu mai poate fi îndepărtat de pe harta autostrăzilor din România, mai ales după ce am văzut că și prim-ministrul Victor Ponta și-a asumat acest proiect pentru Oltenia”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.