Primarii doljeni, atenționați cu privire la deschiderea podului de la Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj, a vorbit marți 11 iunie, î cadrul ședinței colegiului prefectural, despre inaugurarea podului peste Dunăre de la Calafat, inaugurare stabilită pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Președintele Consiliului Județean Dolj, a afirmat că inaugurarea Podului de peste Dunăre dintre Calafat și Vidin va permite stabilirea unor noi conexiuni între Bulgaria și România, care vor crea premisele dezvoltării economice a județului. „Avem în față o săptămână foarte importantă, pentru că, pe data de 14 iunie, inaugurăm Podul de la Calafat. Poate nu simțim ce eveniment important se petrece în viața noastră, a județului Dolj, însă am siguranța că este unul dintre momentele care au o însemnătate deosebită, pentru că o investiție așa de mare nu s-a mai realizat în zona noastră de foarte mult timp.  De unde vin banii, cine a realizat lucrările de construcție ale podului sau ce a făcut partea română nu le mai punem la socoteală, pentru că ceea ce contează este ceea ce se rămâne după ce tragem linie și important este că această mare investiție este pusă acum în valoare. Am certitudinea că aceste conexiuni care se fac între cele două țări, Bulgaria și România, după construcția podului, vor schimba viața multor oameni din zona adiacentă podului, dar și județului Dolj, care va avea de acum o altă dezvoltare economică. Odată cu acest pod se va crea și o presiune foarte mare care se va pune pe infrastructura de mișcare a județului Dolj. În acest fel vom avea drumuri asfaltate, vom constata că poate vom avea nevoie de alte drumuri pe care va trebui să le facem. Totodată, ajunși la Craiova vom constata că avem nevoie de alte investiții mai mari și mă refer în special la ocolitoarea de sud a Craiovei și la Autostrada Pitești-Craiova, un proiect care din acest moment nu mai poate fi îndepărtat de pe harta autostrăzilor din România, mai ales după ce am văzut că și prim-ministrul Victor Ponta și-a asumat acest proiect pentru Oltenia”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.