News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Conduceau aflându-se „pe două cărări”

Conduceau aflându-se „pe două cărări”

Polițiști rutieri doljeni au depistat, ieri, în trafic, doi bărbați ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice, ambilor recoltându-li-se probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 25.07.2013, în jurul orei 15.45, în localitatea Cârna, Dolj, a fost depistat S. Marin, în vârstă de 58 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, întocmindu-i-se dosar penal conform OUG 195/2002 R.

 Tot pe 25.07.2013, ora 19.45, pe DN 56 A, în comuna Maglavit, a fost depistat B. Marian, de 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat concentraţia de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu