DJST Dolj organizează acţiunea “Sport în comunitatea mea”, la Segarcea, Calafat şi Băileşti

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj organizează, în perioada 26 iulie – 2 august 2013, între orele 17.00 – 20.00, acţiunea “Sport în comunitatea mea”, în trei oraşe din judeţul Dolj. Tinerii vor avea ocazia să participe la o serie de activităţi sportive conform următorului program: 

- vineri – 26 iulie, în zona primăriei din Segarcea,

- miercuri – 31 iulie, în parcul din centrul municipiului Băileşti,

- vineri – 2 august, în zona centrală din Calafat.

Tinerii care doresc să practice sport, într-un cadru organizat, vor putea să se implice în diverse jocuri de mişcare, streetball, tenis de câmp, volei şi badminton. Conducerea DJST Dolj îşi doreşte ca, prin intermediul acestei acţiuni, să impulsioneze cât mai mulţi tineri să practice sportul. De asemenea, în cadrul acţiunii “Sport în comunitatea mea”, vor participa şi voluntari români dar şi străini, implicaţi în Serviciul European de Voluntariat. Partenerii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj, în organizarea acestei acţiuni, sunt: Primăria Segarcea, Primăria Băileşti, Primăria Calafat şi Asociaţia Naţională de Sprijinire a Tineretului Ecologist din România.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.