News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Lotul FC Universitatea Craiova a ajuns aseară la Calafat

Lotul FC Universitatea Craiova a ajuns aseară la Calafat

Lotul FC Universitatea Craiova a ajuns aseară la Calafat, în jurul orei 19:30. Echipa s-a cazat la hotelul Amfiteatru din localitate şi va sta aici pe toată perioada primul cantonament din această vară.

Jucătorii antrenaţi de Nicolo Napoli susţin câte dou antrenamente pe zi, unul de dimineaţă, altul seara, pe stadionul echipei Dunărea Calafat. Oficialii echipei spun că beneficiază de condiţii de cazare excelente, iar baza de antrenament se prezintă într-o stare bună. "Avem un lot foarte tânăr, cu mulţi copii, dar şi cu jucători experimentaţi. Vom face două antrenamente pe zi. Din câte am înţeles, miercurea viitoare vom avea un meci de pregătire cu Dunărea Calafat", a afirmat Nicolo Napoli.

Finanţatorul echipei, Adrian Mititelu, a spus că FC Universitatea Craiova se află în tratative cu jucători străini pe care anrenorul Napoli vrea să-i aducă în Bănie.
Potrivit preşedintelui Marcel Iancu, un alt meci de pregătire urmează să se dispute pe data de 4 august, la Severin, în compania divizionarei B, Minerul Motru.Sursa:www.micapi.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu