News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Au fost votate concesionările pentru Parcul de Fotovoltaice și Centrala Termică

Au fost votate concesionările pentru Parcul de Fotovoltaice și Centrala Termică

În ultima şedinţă a Consiliului Local Calafat s-au votat mai multe proiecte extrem de importante pentru viitorul oraşului.  

Consiliul local a aprobat concesionarea a 10 ha de teren pentru realizarea unui parc de panouri fotovoltaice, a unui complex pentru producerea biocombustibililor solizi şi a unei centrale termice pentru S.C.VECTOR LIFE ENERGY S.R.L., S.C.GREEN PARC CALAFAT S.R.L., S.C.CRIBO ENERGY CALAFAT S.R.L., S.C.PHM ENERGY CALAFAT S.R.L. Aceste proiecte nu numai că vor rezolva problema căldurii, dar vor crea în primul rând noi locuri de muncă, generând venituri importante la bugetul local.
Proiectele au fost votate în unanimitate, iar acum se aşteaptă ca noul investitor să înceapă derularea acestora în scurt timp.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu