News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Sorin Iofcea este noul director la şcoala gimnazială „Constantin Gerota“ din Calafat

Sorin Iofcea este noul director la şcoala gimnazială „Constantin Gerota“ din Calafat

La Şcoala gimnazială „Constantin Gerota“, directorul Marian Firicel, profesor de matematică la bază, care a obţinut rezultate cu elevii la olimpiadele şcolare, a fost înlocuit cu profesorul Sorin Iofcea, despre care nu se cunosc prea multe lucruri.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

2 Disqus

  1. EU NU STIU DE CE SE FAC MEREU ACESTE SCHIMBARI , OARE PENTRU A NU SE VEDEA TOATE MAGARIILE CARE SE FAC? SE TOT DA LA MANIVELA CA AU FOST IN TABARA ELEVII OLIMPICI , DAR OARE CHIAR AU FOST CEI CARE MERITAU ? DE CE NU SE PUBLICA SI LISTA LOR IMPREUNA CU REZULTATELE OBTINUTE LA CONCURSURILE NATIONALE ? DE CE NU SE PUBLICA SI LISTA CU CEI CARE MERITA SA AIBA BURSE DE MERIT PENTRU A STI TOTI CEI INDREPTATITI CE TREBUIE SA DEPUNA LA DOSAR SI IN CE PERIOADA TREBUIE DEPUS DOSARUL; NU CA IN ALTI ANI CAND NU S-A DAT VREUN RASPUNS CONCRET .

    RăspundețiȘtergere
  2. BRAVO . CONDUCEREA SCOLLI A REUSIT SI ACEST AN SA ACORDE BURSELE DUPA BUNUL PLAC . SPER CA INTR-O BUNA ZI SA VADA SI EI CATI DINTRE ELEVII CU BURSE II REPREZINTA LA CONCURSURI SI CE REZULTATE AU OBTINUT LA ACELE CONCURSURI NU LA CELE PE LINIE SI CULOARE DE PARTID DIN CARE FAC PARTE PARINTII .

    RăspundețiȘtergere