Advertisement

Cetăţean turc depistat la PTF Calafat cu carte de identitate bulgărească falsă

Calafat News
luni, august 12, 2013 | 12:20 Last Updated 2013-08-12T09:20:13Z
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin care a încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de o carte de identitate bulgărească falsă.  

În data de 10.08.2013, ora 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară călătorind cu un microbuz marca Renault, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească.
Procedând la verificarea documentului, echipa mixtă formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat că acesta prezintă urme de contrafacere.

Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentul au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea stabiliri identităţii reale a persoanei în cauză şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, partea bulgară ne-a comunicat că în urma cercetărilor a rezultat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul turc Tuncir H., în vârstă de 19 ani. Acesta a declarat că şi-a procurat cartea de identitate de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, din Bulgaria, contra sumei de 200 euro.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Cetăţean turc depistat la PTF Calafat cu carte de identitate bulgărească falsă

Trending Now

Advertisement