News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean turc depistat la PTF Calafat cu carte de identitate bulgărească falsă

Cetăţean turc depistat la PTF Calafat cu carte de identitate bulgărească falsă

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin care a încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de o carte de identitate bulgărească falsă.  

În data de 10.08.2013, ora 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară călătorind cu un microbuz marca Renault, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească.
Procedând la verificarea documentului, echipa mixtă formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat că acesta prezintă urme de contrafacere.

Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentul au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea stabiliri identităţii reale a persoanei în cauză şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, partea bulgară ne-a comunicat că în urma cercetărilor a rezultat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul turc Tuncir H., în vârstă de 19 ani. Acesta a declarat că şi-a procurat cartea de identitate de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, din Bulgaria, contra sumei de 200 euro.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.