Latest

latest

Cetăţean turc depistat la PTF Calafat cu carte de identitate bulgărească falsă

luni, 12 august 2013

/ by Calafat News
Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin care a încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de o carte de identitate bulgărească falsă.  

În data de 10.08.2013, ora 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară călătorind cu un microbuz marca Renault, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească.
Procedând la verificarea documentului, echipa mixtă formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat că acesta prezintă urme de contrafacere.

Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentul au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea stabiliri identităţii reale a persoanei în cauză şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, partea bulgară ne-a comunicat că în urma cercetărilor a rezultat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul turc Tuncir H., în vârstă de 19 ani. Acesta a declarat că şi-a procurat cartea de identitate de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, din Bulgaria, contra sumei de 200 euro.

Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!