News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ansamblul ,,Rozele Calafatului' va participa la festivalul ''Traditii argesene''

Ansamblul ,,Rozele Calafatului' va participa la festivalul ''Traditii argesene''

Ansamblul ,,Rozele Calafatului' va reprezintă Oltenia la festivalul ''Traditii argesene'', care va avea loc pe data de 21 - 22.09.2013, în localitatea argeşeană Corbeni.Aceşti minunaţi copii, vor prezenta trei spectacole folclorice şi vor participă la diferite concursuri organizate de gazde.

Festivalul Traditii Argesene se afla anul acesta la cea de a III-a editie si se va desfasura in perioada 20-22 septembrie, in comuna Corbeni, pe malul raului Arges.

Mestesugurile vechi prezentate de artisti populari, degustari de produse traditionale, hore, jocuri ,ansambluri folclorice si artisti interpreti, concursuri populare ca cele de tractiune – cai, taiat lemne, tuns oi, mancat rapid si altele, vor reprezenta atractia weekendului din 20-22 septembrie pentru toti vizitatorii comunei Corbeni-Arges.

In acest an, pe scena Festivalului „Traditii Argesene”, vor urca artisti interpreti de renume cum ar fi: Ansamblul Doina Argesului, Gelu Voicu, Traian Francu, Maria Lia Bologa si multi altii.

Festivalul Traditii Argesene se afla anul acesta la cea de a III-a editie si se va desfasura in perioada 20-22 septembrie, in comuna Corbeni, pe malul raului Arges
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu