Latest

latest

Ansamblul ,,Rozele Calafatului' va participa la festivalul ''Traditii argesene''

joi, 12 septembrie 2013

/ by Calafat News
Ansamblul ,,Rozele Calafatului' va reprezintă Oltenia la festivalul ''Traditii argesene'', care va avea loc pe data de 21 - 22.09.2013, în localitatea argeşeană Corbeni.Aceşti minunaţi copii, vor prezenta trei spectacole folclorice şi vor participă la diferite concursuri organizate de gazde.

Festivalul Traditii Argesene se afla anul acesta la cea de a III-a editie si se va desfasura in perioada 20-22 septembrie, in comuna Corbeni, pe malul raului Arges.

Mestesugurile vechi prezentate de artisti populari, degustari de produse traditionale, hore, jocuri ,ansambluri folclorice si artisti interpreti, concursuri populare ca cele de tractiune – cai, taiat lemne, tuns oi, mancat rapid si altele, vor reprezenta atractia weekendului din 20-22 septembrie pentru toti vizitatorii comunei Corbeni-Arges.

In acest an, pe scena Festivalului „Traditii Argesene”, vor urca artisti interpreti de renume cum ar fi: Ansamblul Doina Argesului, Gelu Voicu, Traian Francu, Maria Lia Bologa si multi altii.

Festivalul Traditii Argesene se afla anul acesta la cea de a III-a editie si se va desfasura in perioada 20-22 septembrie, in comuna Corbeni, pe malul raului Arges
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!