News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bancnotă falsificată descoperită la P.T.F. Calafat

Bancnotă falsificată descoperită la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit o persoană de sex masculin care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă.

În data de 22.09.2013, în jurul orelor 10.30, s-a prezentat  pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul bulgar Todorov I., în vârstă de 55 ani, la volanul unui autoturism marca Opel înmatriculat în Bulgaria.
După efectuarea controlului de frontieră, şoferul autoturismului intenţionând să plătească taxa de pod la casierul de la casa de taxare, a înmânat acestuia o bancnotă de 10 euro care prezenta suspiciuni de fals.
Acesta declară că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota este falsă şi că o are de la un cetăţean român, procurând-o în urma unui schimb valutar efectuat la un târg din localitatea Poiana Mare.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă  pentru continuarea cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unei monede 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu