News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Accident de circulaţie mortal, lângă Piscu Vechi

Accident de circulaţie mortal, lângă Piscu Vechi

Un bărbat de 51 de ani din Calafat a murit, aseară, în localitatea Piscu Vechi. Din cauza vitezei cu care circula, bărbatul s-a răsturnat cu mașina.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 18.00, în afara localităţii Piscu Vechi, Savastel Pădureanu, de 51 de ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism Chevrolet, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

„Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, poliţiştii ajunşi la faţa locului întocmind în cauză dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu