News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Detaşamentul Pompieri Calafat a stins 2 incendii în ultimile trei zile

Detaşamentul Pompieri Calafat a stins 2 incendii în ultimile trei zile

POZĂ DIN ARHIVĂ
În data de 11.12.2013 Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coş de fum  la o centrală termică de apartament, în mun. Calafat, proprietar Vasile O. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la  coșul de fum,  existând posibilitatea de propagare la apartamentele din bloc. Din cauza  unui  coş de fum necurăţat de funingine, a ars izolaţia din vată de sticlă a coşului de fum (aproximativ 15 m).

În data de 13.12.2013 Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitului Viorel V., în mun. Calafat, str. Călăraşi. La sosirea echipajului de la pompieri, incendiul era lichidat de către proprietar, ajutat de 3 vecini. Din cauza unui aparat de gătit nesupravegheat și  supraîncălzit, au ars  o hotă, un tv., un cuptor microunde, tavanul din PVC al bucătăriei pe aproximativ 12 mp.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu