Advertisement

O armă de vânătoare și peste 300 de cartușe fără documente descoperite de polițiștii de frontieră în portbagajul unei mașini

Calafat News
vineri, decembrie 13, 2013 | 13:36 Last Updated 2013-12-14T05:48:52Z
Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, aseară, un bărbat care transporta în portbagajul autoturismului o armă şi 371 cartuşe de vânătoare fără documente legale. Bărbatul este cercetat penal, iar arma și muniția au fost ridicate de polițiști.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj au oprit, aseară, la ora 22.30, pentru control pe raza localităţii Ciupercenii Noi, pe cetăţeanul român Marinel S., în vârstă de 45 ani, care conducea un autoturism marca Opel. În urma verificării mijlocului de transport, polițiștii au constatat că acesta transporta în portbagajul autoturismului o armă de vânătoare marca Fabarm de calibrul 12 mm şi 371 cartuşe de vânătoare de diferite mărci destinate acesteia, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente care să ateste provenienţa şi proprietatea acestora.

„Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, port, transport, precum şi orice operaţie privind circulaţia armelor şi muniţiilor, fără drept, iar arma şi muniţia au fost ridicate pe bază de dovadă urmând a fi introduse în camera de corpuri delicte a IPJ Dolj”, a declarat comisar șef Romică Ivănoiu, purtătorul de cuvânt al STPF Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • O armă de vânătoare și peste 300 de cartușe fără documente descoperite de polițiștii de frontieră în portbagajul unei mașini

Trending Now

Advertisement