News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Dolj - Proxeneţi „săltaţi” de oamenii legii

Dolj - Proxeneţi „săltaţi” de oamenii legii

Poliţiştii şi procurorii de crimă organizată din craioveni au destructurat, ieri, o grupare infracţională specializată în trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Oamenii legii au făcut 14 percheziţii în Craiova, Calafat, Melineşti şi Petroşani, şase persoane, patru bărbaţi şi două femei, fiind ridicate pentru audieri. Suspecţii sunt acuzaţi că au făcut aproximativ 20.000 euro obligând tinere şi minore să se prostitueze în apartamente închiriate în Craiova şi Petroşani.

Poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Craiova şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Craiova au făcut, ieri, 14 percheziţii (10 în Craiova, două în comuna Melineşti, una în Petroşani şi una în Calafat), la locuinţele unor persoane suspectate de trafic de persoane şi de minori, proxenetism şi fals material în înscrisuri oficiale. Gruparea infracţională, care acţiona pe raza municipiului Craiova, era formată din patru bărbaţi şi două femei cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani. Din investigaţiile oamenilor legii a reieşit faptul că suspecţii ar fi recrutat, în cursul anului 2013, mai multe tinere, printre care şi minore, sub pretextul oferirii unor locuri de muncă. Ulterior, le-ar fi determinat să întreţină relaţii sexuale cu diferite persoane, contra unor sume de bani, în apartamente închiriate de către suspecţi pe raza municipiului Craiova şi în Petroşani. Până în prezent, au fost identificate opt victime (două minore şi şase majore). „Prin activitatea infracţională, membrii grupării ar fi obţinut aproximativ 20.000 de euro.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate de la locuinţele suspecţilor acte auto susceptibile a fi falsificate, precum şi bani. Cei şase suspecţi au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale. În cauză, faţă de aceştia se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi fals material în înscrisuri oficiale”, se arată în comunicatul IGPR. La activităţi au participat şi jandarmi, iar acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu