Advertisement

Spania caută căpșunari doljeni

Calafat News
vineri, decembrie 13, 2013 | 07:20 Last Updated 2013-12-13T05:20:43Z
Angajatorul spaniol oferă un număr de 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpșuni. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca a primit din partea firmei Surexport Agraria SL cu sediul în Mantlagrana Almonte,Huelva, Spania o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecții pentru domeniul agricol. Selecția va avea loc în prima jumătate a lunii ianuarie, la Vaslui, dar și în Slatina, iar contractele de muncă se vor încheia pentru o perioadă de trei luni.  Cei selectați pot începe lucrul pe 15.02.2014. Potrivit comunicatului trimis de AJOFM Dolj, salariul oferit este de 39.48 euro brut/zi plătibil o dată la două săptămâni prin transfer bancar, iar contribuțiile datorate sunt 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro/zi, iar transportul către locul de muncă este plătit de angajator. Perioada de probă este de 15 zile timp în care  atât angajatul cât și angajatorul pot rezilia unilateral contractul..

La selecție pot participa doar persoanele înscrise in baza de date a agenției pentru muncă în străinătate. Persoanele cu domiciliul în județul Dolj trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj.

Sursa:www.lupamea.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Spania caută căpșunari doljeni

Trending Now

Advertisement