Spania caută căpșunari doljeni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Angajatorul spaniol oferă un număr de 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpșuni. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca a primit din partea firmei Surexport Agraria SL cu sediul în Mantlagrana Almonte,Huelva, Spania o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecții pentru domeniul agricol. Selecția va avea loc în prima jumătate a lunii ianuarie, la Vaslui, dar și în Slatina, iar contractele de muncă se vor încheia pentru o perioadă de trei luni.  Cei selectați pot începe lucrul pe 15.02.2014. Potrivit comunicatului trimis de AJOFM Dolj, salariul oferit este de 39.48 euro brut/zi plătibil o dată la două săptămâni prin transfer bancar, iar contribuțiile datorate sunt 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro/zi, iar transportul către locul de muncă este plătit de angajator. Perioada de probă este de 15 zile timp în care  atât angajatul cât și angajatorul pot rezilia unilateral contractul..

La selecție pot participa doar persoanele înscrise in baza de date a agenției pentru muncă în străinătate. Persoanele cu domiciliul în județul Dolj trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.