News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Incendiu în incinta Consilului Local Calafat

Incendiu în incinta Consilului Local Calafat

Un incendiu a izbucnit ieri în incinta Consilului Local al municipiului Calafat (Dolj), a anunţat astăzi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj.  Potrivit sursei citate, la faţa locului a intervenit Detaşamentul Pompieri Calafat cu o autospecială cu apă și spumă. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul era lichidat de către personalul de la locul de muncă ( un agent de pază şi un poliţist local). Din cauza unui scurtcircuit electric (cablu electric defect), au ars toc uşă birou (parţial), fişet din lemn (parţial) o unitate aer condiţionat și s-au deteriorat: 2 monitoare, o tastatură, 2 boxe, 3 corpuri de iluminat, o imprimantă, un fax, 3 ferestre termopan şi zugraveala din birou.

Sursa:www.gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu