Advertisement

Victoria Celaru – Dunărea Calafat, sâmbătă, ora 13:00

Calafat News
vineri, decembrie 13, 2013 | 07:52 Last Updated 2013-12-13T05:52:28Z
Restanţa care poate detrona Bistreţul

Sâmbătă, calafetenii vor juca ultima etapă din acest an calendaristic, după ce partida de la Celaru a fost amânată la cererea acestora.

Înlăturată de pe prima poziţie a ierarhiei în ultima rundă a primei părţi de sezon, Calafatul se poate repune în drepturi cu o victorie la Celaru. Restanţa pe care o mai au de disputat calafetenii, după ce meciul a fost amânat pentru că juniorul Puţintelu a fost convocat la acţiunile lotului naţional U17, îi poate asigura pe elevii lui Oncică de o iarnă liniştită, asta dacă aceştia se vor întoarce cu maxim de puncte. Firesc, izbânda se află în mâneca oaspeţilor de mâine, gazdele, chiar dacă vor deţine atuul moral al terenului propriu, nu formează o grupare de primă mână. Victoria Celaru este colega de suferinţă a Unirii Leamna, ocupând penultima poziţie a clasamentului, cu un punctaj dezarmant.

Cele două grupări menţionate anterior par sortite retrogradării, însă asta reprezintă o discuţie diferită. Calafatul cu siguranţă doreşte să ierneze la conducerea ligii a IV-a, iar victoria va fi îngroşată pe tablă la şedinţa tehnică. În acest moment, gruparea de la malul Dunării a decăzut până pe poziţia a treia, la două puncte distanţă de Bistreţ, noul lider. Băieţii din satul natal a lui Balaci au avut satisfacţia de a depăşi pentru prima dată în această stagiune formaţia din Calafat, după ce au dispus cu 4-0 în ultima etapă din toamnă de CS „U” II Craiova. Dominaţia Bistreţului îşi poate afla limitele sâmbătă, când Calafatul va încheia parcursul de toamnă-iarnă, iar dacă victoria îi va surâde, elevii lui Oncică vor reveni la şefia clasamentului.

Sursa:www.editie.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Victoria Celaru – Dunărea Calafat, sâmbătă, ora 13:00

Trending Now

Advertisement