News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Calafat: Posesori de mandat în spatele gratiilor

Calafat: Posesori de mandat în spatele gratiilor

Două persoane, posesori de mandate, au fost introduse în arestul poliției doljene în cursul zilei de ieri, 14 ianuarie.

Lucrători ai Biroului de Investigaţii Criminale Calafat au executat o acţiune pe linie de mandate, ocazie cu care a fost identificată şi prinsă Bîlea Liliana, 24 ani, din Calafat, pe numele căreia Judecătoria Calafat a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnată la 6 luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul silvic. Aceasta a fost introdusă în arestul inspectoratului.La data de 14.01.2014, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare mandatul de arestare preventivă, în vederea extrădării, emis de Curtea de Apel Craiova privind pe Dobrescu Eugen, din Târgu Jiu, judeţul Gorj, pentru săvârşirea în Germania a unui număr de 21 infracţiuni de fraudă cu cărţi de credit şi o infracţiune de furt.  Cel în cauză a fost încarcerat în arestul inspectoratului, urmând a fi perfectate documentele necesare extrădării acestuia în Germania.

Sursa:www.lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu