News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

George Uşurelu, noul antrenor de la Dunărea Calafat

George Uşurelu, noul antrenor de la Dunărea Calafat

Liderul ligii a patra Dolj, Dunărea Calafat demaraează în sfârşit pregătirile pentru noul sezon cu noutăţi pe banca tehnică. Locul antrenorului care a dus echipa pe prima poziţie, Claudiu Oncică va fi luat de George Uşurelu. Acesta va fi ajutat pe mai departe de Vasile Chilom. Altfel, reunirea calafetenilor va avea astăzi de la ora 15.00 la stadionul din localitatea. Lotul va fi în mare măsură acelaşi care a încheiat sezonul de toamnă, momentan doar la capitolul sosiri apărând câteva nume noi: atacantul Mladen (22 de ani, fost la Gică Popescu) şi mijlocaşul Dorobanuţu (19 ani, Vânătorul Desa). În ce priveşte plecările, doar închizătorul Mădălin Puţintelu poate părăsi formaţia din sudul Doljului, acesta fiind dorit de mai multe formaţii din ligile superioare. "De moment avem două noutăţi, Mladen şi Dorobanţu, dar mai aşteptăm încă doi-trei jucători", a spus unul dintre oficialii calafetenilor.

Sursa:www.oltenia-sport.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu